23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Brady Corporation förvärvade Nordic ID

| Medlemsnyhet | Företag Brady AB

Brady stärker sin kapacitet som fullserviceleverantör inom skrivare och utskriftsmaterial genom att förvärva Nordic ID

Nordic ID kompletterar Bradys tillförlitliga, industriklassade och RFID-aktiverade identifieringsetiketter och skrivare med kraftfulla programvaruintegrerade RFID-skanningsfunktioner och teknik. Förvärvet ger Brady en ännu starkare position som global fullserviceleverantör av RFID och industri 4.0-lösningar.

Innovation inom etiketter
Brady bedriver ett kontinuerligt innovationsarbete inom etikettmaterial och identifieringslösningar med fokus på de framväxande behoven hos många kunder i olika branscher. Möjligheten att inkludera kompatibla, passiva RFID-chips och sensorer i flexibla, självhäftande industriklassade etikettmaterial är en utveckling som leds av Bradys RFID-kompetenscenter i EMEA-regionen. ”I framtiden kommer alla produkter att behöva ha en unik digital identitet för att öka synligheten under hela leveranskedjan, hela vägen fram till slutkunden”, säger Brett Wilms, vd på Identification Solutions för EMEA på Brady Corporation. Den ökade synligheten kommer att hjälpa oss att förbättra effektiviteten, öka hållbarheten och förhöja kundupplevelsen. Tack vare vår portfölj med tillförlitliga RFID-aktiverade etiketter, vår expertis och möjligheten att skriva ut på plats ser vi till att många företag kan dra nytta av dessa fördelar, även under förhållanden som brukar anses som svåra
för de flesta typer av etiketter. När vi nu lägger till Nordic ID:s teknik och lösningar blir vårt erbjudande ännu starkare.”

Komplett lösning för industri 4.0
I och med tillskottet av RFID-läsare, skannrar, programvara, teknik och kapacitet från Nordic ID kan Brady nu erbjuda mycket anpassningsbara och kompletta RFID-lösningar som ger tillgång till alla möjligheter med industri 4.0. Juuso Lehmuskoski, vd för Nordic ID, kommenterar: ”Nordic ID:s teknik skapar lösningar som gör att kunderna kan hantera sina affärsprocesser baserat på intelligenta data. Det ger transparens i tillverkningsprocessen och förutsebarhet i verksamheten. Försäljningen av Nordic ID till en marknadsledande leverantör av identifieringslösningar skapar enastående möjligheter till framtida tillväxt inom många olika branscher över hela världen.”

Brady har för avsikt att öka FoU-arbetet på Nordic ID för att snabbare ta fram nya RFID-produkter och avser dessutom att utöka sitt produktutbud både inom och utanför Europa. När Nordic ID:s teknik får samverka med Bradys ledande position på marknaden för nischapplikationer för industriella skrivare och material skapas en attraktiv kombination på den snabbt växande arenan för spårningsapplikationer inom industrin.

Om Nordic ID
Nordic ID grundades 1986 i Finland och har varit Europas ledande leverantör av lösningar för spårning av varor i över 30 år med kunder över hela världen. Nordic ID har utvecklats tillsammans med sina kunder och är numera ett fullserviceföretag som erbjuder PaaS-lösningar (Platform as a Service) med målet att bli den bästa partnern för företag som behöver spårningsteknik. Nordic ID hjälper kunder till en bättre lagerhantering och snabbare och effektivare rutinåtgärder. www.nordicid.com.

Om Brady Corporation
Brady Corporation tillverkar och marknadsför kompletta lösningar som används för att identifiera och skydda personer, produkter och platser över hela världen. Bradys produkter hjälper kunderna att förbättra säkerheten, produktiviteten och resultaten. I vårt produktutbud finns högpresterande etiketter och skyltar, säkerhetsanordningar, skrivarsystem och programvara. Företaget grundades 1914 och har en mångskiftande kundbas inom elektronik, telekommunikation, tillverkning, el, konstruktion, medicin, luftfart samt en rad andra branscher. Bradys huvudkontor finns i Milwaukee i den amerikanska delstaten Wisconsin. Brady är börsnoterat på New York-börsen under symbolen BRC. Mer information finns att tillgå på följande webbplats: www.bradyeurope.com


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Brady AB

Box 7007
(Leveransadress: Norgegatan 2, SE-164 32 Kista (A2, våning 3))
164 07 Kista
Sverige
Brady AB

Sänd till en kollega

0.063