23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

MGK 2AP25: Två-i-en kompaktkoppling

Utrymmes och tidsbesparande montering med permanent hållbart skydd för tuffa förhållanden blir allt viktigare nyckel argument för kontaktdon.

Saker som blir alltmer utmanande för järnvägs applikationer, marina applikationer eller utmanande miljöer, där kabeldragning av komplexa komponenter kräver att balansen mellan tillförlitlighet och prestanda bibehålls.
 
För att möta dessa behov presenterar ILME den nya IP68 MGK 2AP25-anslutningsboxen med lock som är utformad för att ta emot och förenkla inkopplingen av två ”21.21” -insatser i ett hus.
 
Boxen garanterar vibrations- och stötsäker anslutning av CGK-MGK ILME-kåporna via det ordinära IP68-skruvlåssystemet och den perfekta jordning av huset och locket med de speciellt gjorda PE-anslutningspunkterna inuti lådan.
 
M25-kabelgenomföringen är särskilt lämplig för att ta emot kabelförskruvningar för skyddsslang, vilket kompletterar funktionerna i en kapsling utformat för att vara mångsidigt och pålitligt.
 
För ytterligare tekniska detaljer, klicka för att bläddra igenom vår onlinekatalog, det dedikerade produktdatabladet eller se det dedikerade klippet.

ILME Nordic AB
Transportvägen 18
246 42 Löddeköpinge
Kävlinge kommun
Sverige
VAT nummer: SESE5568976392

Kontaktperson

NS
Niklas Sparrenbom
Verkställande Direktör
niklas.sparrenbom@ilme.se

Sänd till en kollega

0.031