23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

MGK 2AP25: Två-i-en kompaktkoppling

| Medlemsnyhet | Företag ILME Nordic AB

Utrymmes och tidsbesparande montering med permanent hållbart skydd för tuffa förhållanden blir allt viktigare nyckel argument för kontaktdon.

Saker som blir alltmer utmanande för järnvägs applikationer, marina applikationer eller utmanande miljöer, där kabeldragning av komplexa komponenter kräver att balansen mellan tillförlitlighet och prestanda bibehålls.
 
För att möta dessa behov presenterar ILME den nya IP68 MGK 2AP25-anslutningsboxen med lock som är utformad för att ta emot och förenkla inkopplingen av två ”21.21” -insatser i ett hus.
 
Boxen garanterar vibrations- och stötsäker anslutning av CGK-MGK ILME-kåporna via det ordinära IP68-skruvlåssystemet och den perfekta jordning av huset och locket med de speciellt gjorda PE-anslutningspunkterna inuti lådan.
 
M25-kabelgenomföringen är särskilt lämplig för att ta emot kabelförskruvningar för skyddsslang, vilket kompletterar funktionerna i en kapsling utformat för att vara mångsidigt och pålitligt.
 
För ytterligare tekniska detaljer, klicka för att bläddra igenom vår onlinekatalog, det dedikerade produktdatabladet eller se det dedikerade klippet.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
ILME Nordic AB

Transportvägen 18
246 42 Löddeköpinge
Sverige
ILME Nordic AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.047