23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hett i tanken

| Medlemsnyhet | Företag OEM Automatic AB

Synglas från KSR Kuebler förenklar nivåövervakningen

Vi har nu förmånen att erbjuda synglas från KSR Kuebler med direktvisning anpassade till tuffa miljöer som t.ex. olje- och gasindustrin för övervakning av media med höga tryck och temperaturer. Hög kvalitet och enkelt montage gör att synglas från KSR Kuebler idag finns över hela världen i olika applikationer som kemisk industri, fjärrvärmesystem, kryoanläggningar (-196 °C), skepps- och maskinbyggnation, olje- och gasindustri, raffinaderier samt kraftverk.

Synglaset för högt tryck

Synglasen är mycket lämpliga för visning av nivån i exempelvis ångpannor och andra applikationer med höga tryck upp till 250 bar. Glasen fungerar även för flytande färg, olja och kemikalier samt för att se gränsen mellan vätska och gas i olika applikationer. Synglasen levereras kundanpassade i olika material med integrerad uppvärmning,ventiler och processanslutningar.

  • Temperatur: -196 till +374 °C
  • Tryck vakuum: upp till 250 bar
  • Stort utbud av process-anslutningar och material
  • Kontinuerlig visning utan hjälpspänning

Tre principer

Synglasen arbetar enligt tre olika principer; Reflex (DIN 7081), Transparent (DIN 7081) och Refraktion.

Reflexsynglas

Används med fördel vid nivåövervakning av gaser och genomskinliga vätskor. Det infallande ljuset bryts i prismaspår, reflekteras och visar vätskan som en mörk pelare och gasen som silverfärgad. Det ä ren bra isolator. Ljuset bryts i gasfasen och indikerar nivån.

Transparent synglas

Är den enklaste varianten, där vätskenivån visas direkt i synglaset som är monterat mellan två stålramar förseglade med U-bultar.

Refraktionssynglas

Med Mica-skärmar tillämpas vid mycket höga temperaturer upp till +374 °C. Mica är ett glimmer som tål mycket höga temperaturer och är en bra isolator. Ljuset bryts i gasfasen och indikerar nivån.

Du hittar produkten HÄR

Vi är OEM Automatic

OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger kunden en unik möjlighet att samla sina inköp från en leverantör. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper kunden att hitta den tekniskt bästa lösningen. 

Läs mer om oss HÄR


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
OEM Automatic AB

Dalagatan 4
573 28 Tranås
Sverige
OEM Automatic AB

Sänd till en kollega

0.079