23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

En ventil för varje tillfälle

| Medlemsnyhet | Företag OEM Automatic AB

Med ett av marknadens bredaste sortiment av vridspjällsventiler kan vi erbjuda en passande ventil för nästan varje applikation.

I nästan 45 år har InterApp designat, producerat och distribuerat ventiler för industriella processer inom t ex gruvdrift, vattenbearbetning, pulp & paper, kemisk industri, offshore etc.
När det gäller att transportera och reglera vätskor, gaser och fasta medier så säkert som möjligt spelar ventiler och regleringsenheter från InterApp en avgörande roll. Många års erfarenhet gör InterApp till en internationell leverantör för de mest krävande applikationer och projekt.

Desponia - Den multifunktionella, modulära vridspjällsventilen
Ventilen finns som WAFER, LUG eller U-sektion i gjutjärn, segjärn eller rostfritt stål. Den motståndskraftiga kroppen, de flera skivkombinationerna och den robusta fodret som finns i många olika material gör Desponia till en mångsidig, modulär och toppmodern ventil med enastående hållbarhet. Godkänd för gasbrännare och gasapplikationer enl. EN 161.

Dimensioner:
DN25 - DN1600 / PN16

Fodermaterial:
EPDM, Nitril, FPM, Flucast®, CSM, ECO, Silikon, vit och blå liners för livsmedelsapplikationer

Skivmaterial:
Rilsan®, Polyuretan, Halar®, PEKK, Ultralene Coating ™, Nickelpläterad, Nickelaluminiumbrons, Rostfritt stål, Rostfritt stål (Ra <0,8), Super austenitiskt stål och Hastelloy

Du hittar InterApp Desponia HÄR

Bianca - För krävande applikationer och högsta säkerhetsstandard

PTFE-fodrad centrerad vridspjällventil för frätande vätskor och applikationer med hög renhet. Ventilkropp finns i duktilt järn eller rostfritt stål som WAFER, LUG eller U-sektion. Tack vare utbudet av antistatiska skiv- och fodermaterial kan den också användas i explosiva miljöer. Versioner med hög renhet, LABS, ATEX och TA-luft finns tillgängliga.

Dimensioner:
DN32 - DN900 / PN16

Fodermaterial:
PTFE, PTFE antistat., Ultraflon®, Ultraflon® antistat., UltraleneTM

Skivmaterial:
PFA, PFA antistat., rostfritt stål (Ra <0,4 / Fe <1%), Hastelloy, Duplex (Ra <0,8)

Du hittar InterApp Bianca HÄR

Vi är OEM Automatic

OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger kunden en unik möjlighet att samla sina inköp från en leverantör. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper kunden att hitta den tekniskt bästa lösningen. 

Läs mer om oss HÄR


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
OEM Automatic AB

Dalagatan 4
573 28 Tranås
Sverige
OEM Automatic AB

Sänd till en kollega

0.078