23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Automatisera din tryckreglering med exakt positionskontroll

Rotork Fairchilds linjära manöverdon PAX 1 kan användas separat eller kopplas ihop med ett stort antal av Fairchilds tryckregulatorer, vilket möjliggör fjärrkontroll av det pneumatiska trycket.

PAX1 är idealisk när exakt positionskontroll krävs. Den har en valfri analog återkoppling som överför aktuell position till operatören via en 4 -20 mA analog feedbacksignal. Justerbara motorvarvtal, positionsgränser samt larm är standardfunktioner.

PAX 1 är tillgänglig i en mängd olika konfigurationer och NAMUR-monteringsgränssnittet gör att den är flexibel för användning som industriellt manöverdon, med ett 1 "(25 mm) tryckstångslag som rör sig i hastigheter upp till 60 mm/min och med en maximal tryckkraft på 2 890 N, allt i en flamsäker kapsling. Enheten låser sig i befintlig position då tryckstången behåller sitt läge vid förlust av signal eller elektrisk kraft.

Manöverdonet har också UPP- och NED-knappar och ett 5/16 "(8 mm) HEX-uttag för att möjliggöra manuell rörelse för att underlätta driftsättning.

  • Matning: 11-30 V DC
  • Låg energiförbrukning, 1 W i standby-läge
  • Tryckområden från vakuFum till 206 bar
  • Styrning: 4-20 mA, puls eller Modbus/RS485
  • Montage enl. ISO 5211, F05/07
  • Kapslingsklass: IP66, IP68 eller typ-4X, -6P
  • EX-godkännande enl. CSA, FA och ATEX/IECEX

Produkten hittar du HÄR

Vi är OEM Automatic

OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger kunden en unik möjlighet att samla sina inköp från en leverantör. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper kunden att hitta den tekniskt bästa lösningen. 

Läs mer om oss HÄR

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.078