23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Rena tankar med effektiv rengöring

Roterande spraydysor TANKO® från AWH för snabb och effektiv rengöring.

AWH har under decennier tillverkat högkvalitativa rostfria komponenter som TC/SMS kopplingar, rör, ventiler och rengöringsutrustning till processanläggningar. Kunderna finns över hela världen inom läkemedel, livsmedels, bryggeri, kosmetika och kemiindustri. 

TANKO® är en roterande spraydysa med slitsade öppningar för hög rengöringskraft som förenklar och optimerar rengöringsprocessen. TANKO® är mycket effektiv och arbetar med låga volymflöden och låga tryck samt ersätter med fördel statiska spraydysor. TANKO® finns i sex storlekar, olika material samt med flera olika val av anslutningar. Rengör tankar med diameter upp till 6 meter och med en mediaförbrukning från 2 l/min. För större tankar med diameter upp till 16 meter och tankar med sprayskuggor rekommenderar vi AWHs program med Jetcleaners.

TANKO® kan levereras med ATEX och materialcertifikat. AWH har med sin breda erfarenhet, kunskap och flexibilitet också möjlighet att erbjuda kundspecifika lösningar.

Roterande spraykula

  • Storlekar mellan DN6-50
  • Spolradie mellan 0.1-3.2 m
  • Tryckområde 1.5-3 bar
  • Hög rengöringskraft vid låga volymer
  • ATEX-certifiering vid behov

Produkten finns i fem varianter. Läs mer HÄR!

Vi är OEM Automatic

OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger kunden en unik möjlighet att samla sina inköp från en leverantör. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper kunden att hitta den tekniskt bästa lösningen. 

Läs mer om oss HÄR

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.047