23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Våren är här - dags att förbereda flödesmätningar!

Vinterns påverkan på rörledningssystemen kan vara besvärlig. Nu är det hög tid att mäta flöden och hitta inläckage av ovidkommande vatten.

Våra portabla flödesmätare mäter flöde i delvis fyllda och fyllda rör eller kanaler. Ultraljudssensor som mäter hastighet med dopplerteknik. Nivån mäts även den med ultraljudsteknik. Inga rörliga delar på den helgjutna syrafasta givaren. Givaren är en av de minsta på marknaden med en mycket låg och hydrodynamisk profil.
Flödesmätarna är speciellt utformade för att mäta dagvatten-, avlopps och bräddflöden.

MantaRay
Portabel Area-Velocity Flödesmätare som kontinuerligt visar flöde och totalflöde i display. 4-20 mA och reläutgångar. Du kan också använda flödesmätaren som en logger med det inbyggda ”viloläget” för att spara batteri.
Ladda ned loggad data med en USB-sticka och importera data till den  kostnadsfria Greyline Logger-programvaran och skapa enkelt detaljerade flödesrapporter. MantaRay drivs med 230 VAC via batterieleminator eller med det inbyggda uppladdningsbara batteriet. Möjlighet finns till extern batteriingång för att förlänga tiden för flödesmätningarna.
MantaRay finns även med GSM, LoRa och IoT-NarrowBand - trådlös signalöverföring  till SCADA.

Stingray
Med otroligt låg strömförbrukning är Stingray 2.0 Level-Velocity flödeslogger konstruerad för användning för flödesmätningar där 230 VAC inte är tillgänglig och flödesmätningarna ska göras över lång tid. Installationen är enkelt med den kostnadsfria programvaran Greyline Logger. Data laddas ner direkt till datorn där flödesrapporter enkelt kan genereras med hjälp av programvaran. Stingray 2.0 fungerar obevakad i månader i taget och beroende på loggerintervall räcker batterierna upp till 4 år. Den drivs av standard D-batterier (LR20), billiga alkaliska batterier som enkelt kan bytas ut på fältet.

Läs mer här

PAAB Tekno Trading AB
Tingvallastrand 12
661 40 SÄFFLE
Säffle kommun
Sverige
VAT nummer: SE556114074901

Kontaktperson

MK

Sänd till en kollega

0.047