23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Den digitala skillnaden inom flödesmätning av gas

| Medlemsnyhet | Företag Kompauto Nordic AB

I en värld där miljöpåverkan hamnar mer och mer i fokus, ökar även kraven på att minimera CO2-avtryck genom minskad energiförbrukning samt minskade utsläpp av miljöfarliga gaser. Tillförlitlig flödesmätning är då en förutsättning.

Fokus på flödesmätning av både luft och gas ökar ständigt eftersom både luft och gas är dyrbar media med miljökonsekvenser som följd av läckage eller onödig förbrukning.  Fox Thermal ger den digitala skillnaden som den enda tillverkaren av termisk gasflödesmätare med digital sensorteknik genom sin DDC-Sensor™. Denna direkt digitalstyrda sensor kommunicerar direkt med mätarens mikroprocessor utan analog brygga vilket ger ökad kommunikationshastighet och förbättrad programmerbarhet. Detta revolutionerande framsteg inom sensortekniken har lagt grunden för Fox prisbelönta och innovativa flödesmätarfunktioner.

Fox unika DDC-Sensor™ skapar en plattform för beräkning av exakta gaskorrelationer. Korrelationsalgoritmerna gör att mätaren kan kalibreras med en enda gas i fabriken samtidigt som användaren får möjlighet att välja andra gaser i Gas-SelectX®-menyn. 

Se bifogad video för att lära dig mer.

Medlemsnyhet

Företag
Kompauto Nordic AB

Box 265
771 43 Ludvika
Sverige
Kompauto Nordic AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.063