23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Brady kabeltagg: Utskrivbar på plats och ute på fältet!

| Medlemsnyhet | Företag Brady AB

Brady Corporations adhesivfria, högpresterande kabeltagg B-7643 är halogenfri och en kostnadseffektiv, praktisk lösning för att identifiera tjocka kablar och kabelbuntar i aggressiva miljöer.

Brady Corporations adhesivfria, högpresterande kabeltagg B-7643 är halogenfri och en kostnadseffektiv, praktisk lösning för att identifiera tjocka kablar och kabelbuntar i aggressiva miljöer. B-7643-kabeltaggen är utskrivbar på plats med stationära skrivare för stora volymer och ute på fältet med mobila skrivare. Den erbjuder exceptionell flexibilitet för företag som är aktiva inom kraft-, telekom-, ICT-, luftfarts-, kollektivtrafik- och försvarsindustrin.

Den halogenfria kabeltaggen erbjuder ökad flexibilitet för identifiering av tjocka kablar och kabelbuntar. Stora volymer med hållbara kabeltaggar kan skrivas ut på plats i anläggningar som använder en stationär skrivarmodell, medan en mobil skrivare kan användas ute på fältet för att snabbt etikettera oidentifierade kablar med samma taggar. Skrivare som är kompatibla med B-7643-taggen inkluderar den mobila etikettskrivaren BMP71, samt stationära system såsom etikettskrivarna BBP12, BBP33 och BP PR+. Detta gör den nya B-7643-kabeltaggen till ett utmärkt tillägg till Bradys kompletta erbjudande av kabelidentifieringslösningar. Detta gör den nya B-7643-kabeltaggen till ett utmärkt tillägg till Bradys kompletta erbjudande av kabelidentifieringslösningar.

Kostnadseffektiv
Kabeltaggen B-7643 har utformats med minimalt slöseri i åtanke. Taggen fordrar inte någon bärbana vid utskrift och genererar minimalt med spillmaterial efter användningen. Den kan enkelt tas bort från en materialrulle och kan monteras med buntband.

Tillgängliga tekniska data
Bradys testlaboratorier har skapat ett komplett tekniskt datablad som kan erhållas från www.bradyeurope.com/tds för den halogenfria B-7643-kabeltaggen. Det tekniska databladet inkluderar normer och bestämmelser som taggen efterföljer, såsom RoHS 2011/65/EU och IEC 61249-2-21 halogenfri, samt testmetoder som används enligt DIN, ASTM och militära specifikationer. Dessa data gör det enklare för företag som vill inkludera den nya, halogenfria kabeltaggen i sina identifieringslösningar, eller som önskar specificera dess användning för specifika sammanhang.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Brady AB

Box 7007
(Leveransadress: Norgegatan 2, SE-164 32 Kista (A2, våning 3))
164 07 Kista
Sverige
Brady AB

Sänd till en kollega

0.063