23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Swagelok Sweden stärker ingenjörsteamet

| Medlemsnyhet | Företag Swagelok Sweden

Vi är glada att meddela att vår medarbetare Johan Sjövall, ansvarig för Custom Solutions design- och monteringstjänster, har accepterats i Swagelok Companys exklusiva utbildningsprogram för fältingenjörer. Han kommer att slutföra en rigorös läroplan och utveckla en djupgående branscherfarenhet som gör det möjligt för honom att upptäcka problem, optimera flödes- och provtagningssystem och ge råd om underhållsstrategi. Johan kommer att bli en del av ett globalt team som har en räckvidd som krävs för att föra den kompetensen till kunder över hela världen.

Thomas Punsvik Olsen på Swagelok Norway är också accepterad i programmet, vilket ytterligare kommer stärka vårt gemensamma team för Norge och Sverige. Tillsammans kommer det lokala engineering teamet att arbeta över gränserna för att tillhandahålla innovativa tekniska lösningar till våra kunders mest komplexa utmaningar.

Många kunder litar på Swagelok som en ledande leverantör av flödessystemkomponenter. Under åren har dock Swagelok också blivit känt och respekterat som en leverantör av process / analytiska flödessystem som diagnostiserar och löser problem samt ger verkligt värde över hela världen. Tillväxten i vårt fältingenjörsteam är en direkt återspegling av vårt åtagande att tillhandahålla lösningar på våra kunders mest akuta problem. Lär dig mer om fältingenjörsprogrammet och våra andra tjänster och lösningar här: Services | Swagelok eller kontakta eric.radegard@swagelok.com.

Medlemsnyhet

Företag
Swagelok Sweden

Box 6067
192 06 Sollentuna
Sverige
Swagelok Sweden

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.109