23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny serie tryckgivare från PAAB Tekno Trading - Industry 4.0

| Medlemsnyhet | Företag PAAB Tekno Trading AB

Nu utökar vi vår portfölj av trycktransmittrar från BD Sensors med ett nytt produktsortiment som erbjuder digitala gränssnitt

I kölvattnet av Industry 4.0 får nätverksprocesser global betydelse. Det nya sortiment är baserat på varianter av den analoga tryckmättekniken som har testats i årtionden. Utbudet av enheter med digitala gränssnitt finns i versioner med IO-Link, Modbus RTU och i2C. De finns i noggrannhetsklasser från 0,1% FSO och för nominellt tryck mellan 40 mbar och 600 bar, samt i många mekaniska och elektriska anslutningar som vanligtvis används inom industrin. Särskild uppmärksamhet ägnas åt de tre hygieniska versionerna som är skräddarsydda efter livsmedels- och läkemedelsindustrins krav.

·         Digitala gränssnitt IO-link / RS 485 Modbus RTU / I2C

·         Tryckområden 0…40 mbar till 0…600 bar

·         Versioner med hygienisk design

Produkter med digitala gränssnitt efterfrågas alltmer. Detta är inte förvånande eftersom de möjliggör snabb och transparent datakommunikation, vilket skapar helt nya alternativ för kontroll och övervakning av industriella processer. Detta gäller lika mycket för bygg- och maskinteknik som för applikationer inom vattenhantering, processindustri eller livsmedels- och läkemedelsindustrin.

Läs mer om tryckgivare med digitala interface

 Kontakta oss på telefon 0533 15060 eller skicka ett mail till info@paab.com

Medlemsnyhet

Företag
PAAB Tekno Trading AB

Tingvallastrand 12
661 40 SÄFFLE
Sverige
PAAB Tekno Trading AB

Sänd till en kollega

0.062