23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny, läcker termisk kompaktkamera från FLIR

| Medlemsnyhet | Företag Elma Instruments AB

Den termiska kameran har med tiden blivit ett mycket populärt verktyg för installatörer, tekniker och ingenjörer i många branscher som t.ex. Elinstallation, VVS-installation, byggnadsrådgivning, bilbranschen och industrin.

FLIR utökar deras kompaktserie med den termiska kameran FLIR C3-X

 Den termiska kameran har med tiden blivit ett mycket populärt verktyg för installatörer, tekniker och ingenjörer i många branscher som t.ex. Elinstallation, VVS-installation, byggnadsrådgivning, bilbranschen och industrin. Speciellt de användarvänliga peka-och-skjut kamerorna är mycket populära, eftersom alla kan använda dem – även om de inte använder kameran varje dag.

 Den nya konkurrenskraftiga FLIR C3-X, från Elma Instruments, är den senaste nya kompaktkameran i peka-och-skjut serien. Fördelen med peka-och-skjut, är att du bara pekar kameran mot objektet och trycker på knappen – inga problem med fokus eller andra inställningar som du skall ha koll på. När du trycker på utlösaren, sparas en termisk och en visuell bild i det interna minnet. Bilderna är i JPEG- format, som du omedelbart kan dela med kunder eller kollegor som dokumentation för det utförda uppdraget. Önskar du att göra en termisk rapport, kan du gratis ladda ner FLIR’s analys-/rapportprogramvara för Windows, iOS eller Android.

 Se mer på www.elma-instruments.se eller ring på 08-447 57 70.

Medlemsnyhet

Företag
Elma Instruments AB

Pepparvägen 27
123 56 Fasta
Sverige
Elma Instruments AB

Bilder och video

Elma Instruments FLIR C3-X

Sänd till en kollega

0.078