23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Få hjälp med flytten av ett Flyttfirma i Stockholm

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Står du i begrepp att flytta? Att flytta kan vara både spännande och jobbigt men oftast är det ett betydligt större projekt än man räknat med från början.

Många av oss har samlat på oss en hel del saker under årens gång. När vi står i begrepp att flytta upptäcker man gärna att man har betydligt fler saker än man trodde.

Att flytta stora tunga möbler är inte alltid så lätt för kroppen. Det gäller att vara stark och ha rätt utrustning för att kunna lyfta rätt och inte skada kroppen. Om man inte har hiss där man bor kan det bli trångt och besvärligt innan man har lyckats få ut sina möbler ur huset utan att skada dem.

Har man möjlighet är det allra smidigaste att anlita en flyttfirma när man ska flytta. En populär flyttfirma i Stockholm stad är Excellent Moving.

De kan hjälpa till med allt från att packa dina saker åt dig (om du vill packa själv kan du köpa förpackningsmaterial genom dem och sköta det själv) till att slutstäda ditt boende när du lämnar det. En fördel med att låta flyttfirman packa åt dig är att de har rätt material för att slå in saker med vilket gör att risken för att någonting ska gå sönder minskar. De kan även hjälpa till med att packa upp dina saker på plats så du kan koncentrera dig på alla de andra praktiska detaljer som följer med en flytt.

Rensa, släng och ta nya tag
Innan man flyttar till nästa boende kan det vara skönt att göra en ordentlig utrensning bland sina saker. När man börjar ta fram allt ur skåp och lådor kan man hitta saker som man knappt hade en aning om att man hade. Excellent Moving kan hjälpa till med att ta hand om de saker du inte vill ha kvar och ta dem till återvinning. En vinst även för miljön.

När du väl är på plats i ditt nya boende har Excellent Moving en service som innebär att de kan hjälpa till med både olika uppsättningar av saker och monteringar vid behov. Detta är något som ofta uppskattas av den som bor ensam eller inte är speciellt händigt lagd.

Alla dina tillhörigheter är försäkrade genom företaget när de förflyttas och tills de är på plats i din nya bostad.
Som grädde på moset kan du också använda ditt rotavdrag för flyttkostnaden.

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.094