23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny broschyr - Tryckluftsutbildning on-line

| Medlemsnyhet | Företag LMS-Nordic AB Learning Management Systems Nordic

” Alla tryckluftssystem läcker. Man behöver hitta ett läckage så är kursen många gånger betald för alla deltagare”

Kostnadsmedvetenhet är en nyckelfråga
 Kursen ger en mängd tips och råd om hur man med enkla medel kan minska tryckluftsförbrukningen. Förutom läckage, genom att få bort felanvändning, optimera tryck, rätt dimensionering av blåsapplikationer så hittar man närmare 70% av besparingspotentialen i ett tryckluftssystem.
Utan en fastställd kostnad för tryckluften är det inte konstigt att den av de flesta företag fortfarande betraktas som en gratis resurs. Som en gratis resurs, utan debitering, finns det få eller inga incitament till att reducera förbrukningen.

Därför är det en huvudmålsättning med on-line kursen att skapa en medvetenhet om varför tryckluft är så dyrt att producera. Med kostnadsmedvetenhet följer förståelse om varför vi bör reducera tryckluftsförbrukningen och att kostnaderna för åtgärderna i sammanhanget är blygsamma.

Den stora besparingspotentialen och målsättningen med kursen är att få personal och operatörer upptäcka läckage och optimeriingsmöjlgheterna kring sin egen arbetsplats. Den sammanlagda effekten av att många är med óch bidrar är enorm.   Läs mer och ladda ner den nya  broschyren på Tryckluftsutbildning-Downloads
Finns på flera språk.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Sänd till en kollega

0.063