23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Övervaka enkelt temperaturer med RFID-etiketter

| Medlemsnyhet | Företag Brady AB

Brady Corporation erbjuder nya RFID-temperaturetiketter som möjliggör trådlös temperaturavläsning och övervakning av alla möjliga slags enheter, utrustningar, maskiner, ställ, kablar och strukturer.

De flexibla, temperaturavkännande, smarta etiketterna kan appliceras på nästan alla slags ytor för att understödja informerat, proaktivt beslutsfattande.

Övervaka enkelt temperaturer

De nya RFID-temperaturetiketterna är en lågkostnadslösning för temperaturövervakning. Tillämpningarna inkluderar miljöövervakning, material- och utrustningsövervakning, kylkedjeövervakning, datacenterövervakning, insamling av underhålls- och säkerhetsdata samt växthusövervakning. De tunna och flexibla, RFID-aktiverade smarta etiketterna behöver ingen energi och inget underhåll. De får sin energi trådlöst i händelse av en temperaturavläsning med en UHF-anpassad RFID-läsare. Temperaturavläsningar kan automatiseras och tas emot av skannrar på en ISO 18000-63/64 och ETSI-kravuppfyllande bandbredd. 

Kan appliceras på nästan alla slags ytor

Identifieringsspecialisten Brady har gjort temperaturavkännande RFID-teknologi tillgänglig i sitt breda utbud av framforskade, industriklassade etikettmaterial. Dessa etiketter är testade så att de sitter fast och förblir läsbara i miljöer med värme, kyla och smuts, inomhus och utomhus. De motstår också kemikalier, rengöringsmedel, smörjfetter, olja och bränslen. De kan förses med en rad olika adhesiver så att de kan sitta fast på släta, skrovliga eller dammiga ytor, och på både plana och böjda ytor.

Komplett lösning

Brady kan erbjuda en komplett lösning för att möjliggöra avläsning och övervakning av temperaturer från en mängd olika ytor. Den kompletta lösningen inkluderar tomma eller förtryckta RFID-etiketter, en eller flera professionella etikettskrivare, programvaran Brady Workstation för etikettdesign, samt en RFID-läsare.  Support för maskin- och programvara finns tillgänglig för varje komponent i lösningen.

Se hur lösningen fungerar och erhåll ett prov >

Brady Sverige


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Brady AB

Box 7007
(Leveransadress: Norgegatan 2, SE-164 32 Kista (A2, våning 3))
164 07 Kista
Sverige
Brady AB

Bilder och video

RFID-temperaturetiketter - LaboratorierRFID-temperaturetiketter - Datacom

Sänd till en kollega

0.079