23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nybygge av lägenheter

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Du har säkert inte missat den nya trenden med nybygge av lägenheter. Vi har en bostadskris som börjar bli akut. Studenter sover i tält och det börjar bli trångt i studentstäder.

De första jobb är fokuserade på storstäder då alla fabriker och större företag har kontor där. Ställer man sig i bostadskö i Stockholm eller Göteborg så kan man räkna med 10-15 år innan man får ett vettigt köplats. Så att nybygge har exploderat på de senaste åren är inget konstigt egentligen. Det finns ganska mycket orörd mark som är perfekt för nya lägenheter och med tanke på hur dagens teknik är utvecklad så är priserna ganska rimliga. Även om man tar ett lån så blir månadskostnaden det samma, i vissa fall mycket lägre än vad hyran för en hyresrätt är i storstäderna. 

En bra investering
Köp av lägenhet är alltid ett bra alternativ, då det är en bra investering. Om man kikar på priserna så går de bara upp. Det finns små dippar här och där, men den som har is i magen klarar sig riktigt bra. Om man kikar på räkningar så är de mycket längre på nybygge än vad de är hos gamla byggnader. Det är omöjligt att jämföra alla de fördelar som ett nybygge har. Genom att använda sparfönster så kan man spara upp till 70% jämfört med de gamla fönster. 

Moderna lösningar
I nybygge så ligger all fokus på ekonomi och funktioner. En  50 kvm i en nybygge är oftast bättre utnyttjad än en 65 kvm i en gammal byggnad. Kök och vardagsrum delar oftast samma utrymme. Och den långa mörka hallen existerar inte längre. Bara på de två funktioner så sparar man många kvadratmeter. Miljö i nybyggen är annorlunda också. Det finns många tips och råd om hur man ska göra för att utnyttja utrymmet och alla funktioner bäst. Om du är intresserad så är youtube ett perfekt ställe att börja på.

Summering
En nybygge är alltid en bra investering. Priserna går inte att pruta på, men det går alltid att göra upp en bra avbetalningsplan med din mäklare och vara säker på att ni göt en bra investering. Kika på områden där lägenheterna är och kolla med kommunen vad framtidsplanen är. Kommer det byggas skola/dagis i närheten? Var kommer närmaste busshållplats vara? Ställ alla relevanta frågor och räkna in det i kalkylen du gör när du räknar fram om det är värt en investering eller inte.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.078