23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Tryckluftsutbildning on-line skapar omedelbara resultat

| Medlemsnyhet | Företag LMS-Nordic AB Learning Management Systems Nordic

Att utbilda personal om tryckluftens faktiska kostnader och vad man kan göra för att snabbt få ner förbrukningen är kursens grundtema kopplat till CO2 reduktion.

På LMS-Nordic har vi dagligen kontakt med tryckluftsansvariga runtom i världen. Frågar du dom varför det fortfarande är problem med tryckluft svarar dom att grundproblemet  är att man inte vet vad tryckluften kostar att producera. 

Utan en kostnad eller debitering av tryckluften så är det uppenbart att den kommer fortsätta betraktas och användas som om den vore gratis. Slöseriet och kostnaderna inom industrin är enorma. De flesta företag förbrukar mellan 30-50% mer än vad dom behöver.  LMS-Nordics on-line kurs berättar varför tryckluften kostar pengar och ger handfasta råd om hur man med enkla medel  snabbt kan få ner förbrukningen. 

Kursen görs on-line när som helst och tar mellan 30-35 minuter att genomföra.  Kostnaden för kursen är i de flesta fall återbetald inom första veckan.  Se till att alla era medarbetare får den kunskap som behövs för att reducera energikostnader och klimatpåverkan.

 tryckluftsutbildning.se

LMS-Nordic AB

031- 757 15 15

Medlemsnyhet

Sänd till en kollega

0.094