23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Få inspiration inför renoveringen

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

För att designa och renovera om hemmet bör man börja med att få inspiration från någon favoritmöbel, favoritmönster eller favoritfärg.

Denna färg eller möbel styr de val av färger du väljer. Det kan också vara ett foto från din favoritresa, en tavla eller kudde i din favoritfärg. Om du inte har en uppenbar favorit, öppna garderoben och notera färgerna som du har mest av.

Sök hjälp och info online
För att få tips och inspiration kring de val du behöver göra när du renoverar finns det mesta att hitta online. Smarta val i hemmet gör att renoveringen blir både roligare och att du blir mer nöjd med slutresultatet.

Eluttag och strömbrytare
Om du bestämmer dig för att göra detta själv, kom ihåg att tänka på säkerheten. Har du inte kunskapen om hur detta görs, bör du kontakta en elektriker. Innan du börjar, glöm inte att stänga av strömmen i hemmet. Ta sedan loss enheterna och måla dem i en snygg färg, oftast enkelt vit färg. Byt ut dem mot nya enheter om de är utslitna.

Nytt material i köket
Ändra materialet i köket - då främst på bänkskivorna. Material som blivit modernt igen, såsom betong, sten, rostfritt stål, återvunnet glas eller trä, erbjuder nya fräscha alternativ till granit, marmor eller laminat.

Matcha mönster i badrummet
Det finns många sätt att skapa en mer modern look i ett badrum. Välj ett snyggt skåp som monteras på väggen och matchar färg och mönster på golvet. Matcha mönster på kakel och klinker med duschen. Mönster och former är extremt viktigt när du ska snygga till badrummet.

Måla tak
Taket är en del som ofta glöms bort. Ett tak slits inte ut så lätt och drar inte till sig så mycket smuts som golv eller väggar. Däremot påverkas taket i allra högsta grad av solljus och färger bleknar med tiden. Med en ny fräsch färg kan du få en helt ny lyster i rummet.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062