23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Personliga tavlor för ett inspirerande hem

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

De flesta av oss önskar oss ett personligt hem som både inspirerar oss och andra. Ett hem är den platsen där du spenderar mest tid och vi vill att de ska kännas som oss.

Det ska vara en del av oss, hur vi uttrycker oss själva, precis som vi gör med våra kläder. Konst är det perfekta sättet att låta din personlighet skina. Tavlor är lätta att sätta upp och byta ut. Det gör att ditt hem kan ändras när din smak gör det.

Det är viktigt att vi får uttrycka vår personlighet inte för att visa upp den för andra men för att ge uttryck för det vi känner på insidan. På mynewart.se finns det ett enormt urval av tavlor och alla är handmålade så ingen kommer ha en tavla som ser ut precis som din. Du kommer garanterat hitta något som ger uttryck för dig och din personlighet.

Hur väljer jag den perfekta tavlan?
Det finns många olika kategorier att välja mellan och en uppsjö av motiv. Kanske ska du ha en abstrakt tavla, en stor tavla, en tavla med motiv eller något helt fjärde. Bara du vet vad som passar dig och ditt hem bäst.

När du ska investera i konst så är det några saker du kan tänka på:

·   Kommer den passa in i mitt hem?

·   Kommer den hålla genom tiden?

Det viktigaste är givetvis att det är en tavla som du tycker om. Du ska älska den först och främst. Efter det kan du tänka över hur den skulle passa in i ditt hem. Kommer färgerna eller mönstret skära sig på något sätt mot din nuvarande inredning. Att du ska behöva ändra om i ditt hem för att tavlan ska passa in gör köpet av konst mer komplicerad än vad det behöver vara.

Sedan kan du fråga dig själv om den tavlan du är intresserad i, kommer vara lika snygg om ett år eller två. Mynewart.se har tavlor som är väldigt prisvärda men en tavla är ändå en framtida investering. Det är något som visar din personlighet och ska kunna hänga där år efter år.

En tavla kan skapa ett nytt hem
I Skandinavien är vi rätt bra på minimalism och våra hem liknar varandra rätt mycket. Oftast i alla fall. Känner du också igen de vita väggarna och den gråa soffan. Ibland när jag besöker mina vänner känns det nästan som att jag är tillbaka i mitt eget hem.

En tavla kan ge ditt hem ett lyft och dessutom ge det en härlig personlighet. En färgrik abstrakt tavla kan verkligen ge ett perfekt avbrott i den minimalistiska miljön. En så enkel sak kan verkligen göra stor skillnad.

Är du en modig person så kan du prova att köpa en stor tavla. En stor tavla blir nästan som en fondvägg men utan att du ska krångla med målarfärg eller tapetsering. Man skulle även kunna kalla det en statement piece vilket ju känns rätt häftigt att ha där hemma.

Konst är en lätt investering som gör mycket för ditt hem. Med konst får du visa vem du är och du kan vara stolt att visa det för andra.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.078