23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vakuumpumpar från Busch till kinesiska sjukhus

Snabb leverans för nya sjukhus

Tolv av våra stora vakuumpumpar har levererats till Wuhan i Kina för att understödja behandlingen av patienter som är infekterade av coronaviruset. Två nya sjukhus har byggts i Wuhan på bara några dagar.

Våra vakuumpumpar används för att suga upp sekret eller andningsluft i operationssalar och behandlingsrum där det fruktade viruset kan finnas. Pumparna har specialfilter som förhindrar att viruset passerar ut. Dessutom behöver våra vakuumpumpar inga driftvätskor som vatten eller olja som skulle kunna kontamineras med viruset.

Den 25 januari, på den kinesiska nyårsdagen, fick Busch Kina en expressorder i Shanghai för att leverera vakuumpumparna från vårt huvudkontor i Maulburg i Tyskland. Lyckligtvis fanns vakuumpumparna redan på vårt lager i Shanghai och kunde förberedas tekniskt där inför den här tillämpningen. Trots helgdagarna och arbetsstoppet som utfärdats av regeringen, anmälde sig ett flertal anställda på Busch Kina frivilligt för att förbereda leveransen till Wuhan, 850 km bort, och installera vakuumpumparna på de två nya sjukhusen där.

Busch Vakuumteknik AB
Växthusvägen 2
435 33 Mölnlycke
Härryda kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561981308

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.046