Hantering av tryckluft i livsmedelsindustrin
Tryckluft av rätt kvalitet är avgörande för en god livsmedelsproduktion. Den stora variationen av tryckluftsapplikationer kan göra att oavsiktlig kontakt med produkt- eller beredningsytor är svårt att undvika.
Att förstå hur ni väljer lämplig tryckluftsutrustning för er produktion hjälper till att maximera produktiviteten men även att säkerställa största tillförlitlighet och säkerhet för era livsmedelsprodukter. Ingersoll Rand har skapat ett infoblad som informerar om följande:
Riskbedömning
Branschguide genom FDA
Tryckluftskvalitet och standarder
ISO 8573-1: 2010
Källor till potentiella kontamineringar
Behandlings och förpackningsapplikationer
Tryckluftsbehov
Bedöma lämplig utrustning
Oljesmorda kompressorer med syntetiskt smörjmedel
Oljesmorda kompressorer med Food Grade-smörjmedel.
Oljefritt tryckluftsystem
Många har en växande oro över livsmedelssäkerhet, Ingersoll Rand är en tryckluftspartner som kan hjälpa er inom området.
Ansök om infobladet i länk här eller hör av er vid frågor på +46 40162060.
Med vänliga hälsningar,
Ingersoll Rand