23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

White Paper: Kontaktdon med integrerade EEPROM-minnen

| Medlemsnyhet | Företag ODU Scandinavia AB

Kontaktdonssystem med integrerade mikrochip såsom EEPROM gör det möjligt att i kopplingen mellan enheter och kontaktdon fastställa anslutningsstatusen i realtid, visa antalet matningscykler samt identifiera elektroniska enheter.

Den senaste White Paper från ODU innehåller intelligenta lösningar anpassade till de olika marknadsbehoven samt förklaringar av den bakomliggande tekniken.

Baserat på genomförda kundspecifika projekt erbjuder ODU lösningar som medför värdefulla plats-, tids- och kostnadsbesparingar och samtidigt gör det möjligt att utläsa information från kontaktdonssystemet. I övergjutningen eller tätningen av kablaget kopplas en EEPROM in i de robusta standardkontakterna eller kundspecifika kontaktdonen. Anslutna EEPROM-enheter kan användas vid en rad olika tillämpningar där det krävs en elektronisk säkerhetskontroll när anslutningen upprättas, inklusive tillbehörs- eller PCB-identifiering, sensorkalibrering, datalagring och matningscykelövervakning. Denna integrerade lösning möjliggör också en enkel lagring av säkerhetskoder och kan underlätta anpassningen av tillämpningsprogram såsom sändarkoder och enhetsinställningar. Kontaktdonen med integrerade EEPROM-minnen erbjuder lösningar för den medicinska, militära och säkerhetstekniska marknaden samt för test- och mätenheter.

Här kan du ladda ner White Paper kostnadsfritt  

ODU Gruppen: global representation med perfekta kontakter
ODU-koncernen är en av världens ledande leverantörer av kontaktdonssystem, med 2 300 anställda runt om i världen. Förutom sitt huvudkontor i Mühldorf am Inn (Tyskland) har ODU också ett internationellt distributionsnät och produktionsanläggningar i Sibiu/Rumänien, Shanghai/Kina och Tijuana/Mexiko. ODU har en kombination av tekniker och nyckelkompetenser, inklusive design och utveckling, specialverktyg och maskinkonstruktion, formsprutning, prägling, svarvning, ytbehandling, slutmontering och kablage. ODU-koncernen säljer sina produkter globalt genom sina dotterbolag i Kina, Danmark, Frankrike, Italien, Japan, Korea, Sverige, Storbritannien och USA samt genom ett flertal internationella försäljningspartners.
ODU kontaktdon garanterar en pålitlig överföring av ström, signaler, data och media för en mängd krävande applikationer, inklusive medicinteknik, militär och säkerhet, e-mobilitet, energi, industriell elektronik och mätning och testning.

Kontakt:
Tommy Nyman, Regional Försäljningschef
ODU Scandinavia AB
Tellusvägen 11B
186 36 Vallentuna
Mobil: +46 733 726566

E-Mail: tommy.nyman@odu.se
Internet: www.odu.se

Medlemsnyhet

Företag
ODU Scandinavia AB

Tellusvägen 11 B
186 36 Vallentuna
Sverige
ODU Scandinavia AB

Sänd till en kollega

0.069