23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Trivs du med miljön på ditt jobb?

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Eftersom man är många timmar på sitt jobb är det viktigt att man trivs bra den tiden man är där och att själva inomhusklimatet, ljus och luft är bra.

Vissa saker är självklara kan tyckas såsom att solen inte lyser rakt in i skärmen eller att luften är tung. Om det är fallet så ta tag i din HR-avdelning och be dem åtgärda det. Det är ofta lätt fixat med några rulljalusier exempelvis. Arbetsgivaren har viss skyldighet och krav att leva upp till för att följa arbetsmiljölagen så det är viktigt att de gör det.

Kolleger
En bra arbetsmijö är inte bara de fysiska ramarna men också att man har bra kolleger. Det är viktigt att kunna ha kul ihop på jobbet. Det kan vara kul att göra något roligt ihop med sina kolleger vid sidan av jobbet för att stärka det kollegiala samarbetet.

Storlek och utformning på ditt kontor
Hur stort ett kontor är har också en del att säga. Vissa tycker det är fint att arbeta i ett storrumskontor medans andra tycker att det är irriterande med för många intryck och ljud. Det är lite olika vad man upplever fungerar bäst. Några tycker att det är bra att det inte är så långt bort till närmsta kollega och att man kan ha lätt till hands att fråga om råd.

Ljussättning
Att ha bra ljus att jobba i är också viktigt för att kunna ha det bra i sin arbetsmijö. Det är jobbigt om ljuset är för kraftigt men å andra sidan är det också jobbigt för ögonen om det är för mörkt på kontoret.

Det är som du kan se många saker som spelar in för att man ska trivas i sin arbetsmijö. Är det något du inte tycker fungerar optimalt är det din arbetsgivare du ska ta tag i.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.094