23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny teknik: Systemlösningar med silikonövergjutning

| Medlemsnyhet | Företag ODU Scandinavia AB

Denna avancerade teknik erbjuder ett flexibelt och heltäckande system med kontaktdon, lämplig kabel för ändamålet och övergjutning med valfri märkning.

Medicintekniska tillämpningar måste uppfylla särskilt höga krav och utsätts ofta för stor mekanisk och kemisk påverkan. För att leva upp till dessa krav har ODU utvecklat systemlösningar med silikonövergjutning. Denna avancerade teknik erbjuder ett flexibelt och heltäckande system med kontaktdon, lämplig kabel för ändamålet och övergjutning med valfri märkning.

Den tåliga systemlösningen håller för upp till 500 autoklavcykler. Dessutom klarar den torkdesinfektion, är kemiskt beständig och biokompatibel. Dessa skräddarsydda silikonlösningar uppfyller medicintekniska tester enligt ISO 10993-5.

Den unika ytan har haptiska egenskaper som förhindrar fastklibbning och stick-slip-effekter. Hela systemet är enkelt att rengöra och lever upp till stränga hygienstandarder. Dessutom skyddar kabelövergjutningens form mot böjskador som skulle kunna skada kabel och kontaktdon.

Den innovativa tekniken passar för olika ODU-standardproduktserier och kundspecifika lösningar. ODU använder processer med både flytande och fast silikon och säkerställer samtidigt en global tillgänglighet.

Den flexibla utformningen och de enastående ytegenskaperna banar väg för en säker och tillförlitlig anslutning för medicinska tillämpningar.

Medlemsnyhet

Företag
ODU Scandinavia AB

Tellusvägen 11 B
186 36 Vallentuna
Sverige
ODU Scandinavia AB

Sänd till en kollega

0.107