23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Res bekvämt

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Det är väldigt populärt att resa och det är inte så konstigt.

Det är en fundamental drivkraft hos människor att hela tiden upptäcka nya saker och den i det närmaste genetiska nyfikenheten hos människor driver oss framåt mot nya resmål hela tiden.

Det finns också praktiska skäl till varför resande har blivit allt vanligare och det är att vi reser för våra arbetens skull. Vi reser på konferenser, för att möta affärspartners, för att vi arbetar för regeringar som interagerar med andra regeringar och så vidare.

En utmaning med allt detta resande är att det inte sällan sliter på oss.

Vad krävs för bekvämt resande?
Vad kan då göras för att vi ska kunna ta våra resväskor och ge oss ut på ett bekvämt resande? Först och främst är det förstås att det ska gå snabbt att nå våra resmål. Tiden det tar att resa har länge stått i absolut fokus vilket har gjort att resande med flyg blivit så oändligt populärt. Efter tiden det tar att resa har kostnaden kommit och detta har medfört en konkurrens som nu gjort att det numera blivit mycket billigare än vad det var förr i tiden.

Men är att resa snabbt och till låga kostnader är inte alltid bekvämt. Bekvämlighet kan mätas i hur många byten man behöver göra för att nå sitt resmål, hur mycket utrymme man får på sin plats på flygplanet, tåget eller bussen. Bekvämligheten kan också mätas i hur många procedurer man behöver gå igenom för att kunna sätta sig på färdmedlet. Det kan vara säkerhetskontroller, passpolis, sträckor man måste gå till fot för att komma på till exempel flygplanet. Bekvämlighet är också hur nära resmålet man kommer när man anländer med sitt huvudsakliga transportmedel. Behöver man resa med taxi i fyrtiofem minuter för att komma fram från flygplatsen blir det förstås minuspoäng när man mäter bekvämlighet.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.047