23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Affärsområdesansvarig till Ferroman Engineering AB, Göteborg

| Medlemsnyhet | Företag Ferroman Engineering AB

Ferroman Engineering erbjuder ett högkvalitativt produktsortiment, hög service-och kunskapsnivå inom tre affärsområden; Special Steel, Heat & Steel Solutions samt Process Solutions.

Ferroman har sitt huvudkontor i centrala Göteborg. Affärsomslutningen är ca 225 miljoner med målsättning att öka inom de närmaste åren. Ferroman har även ett systerbolag i Finland.

Vi söker nu en säljare till vårt affärsområde Special Steel eftersom Mikael, vår uppskattade och erfarna kollega, under 2020 kommer gå i pension och vill vi med god framförhållning rekrytera hans ersättare. Vi vill att du ska få gott om tid att arbeta in dig hos våra kunder samt utveckla nya produkter och marknader ihop med Mikael och våra leverantörer.

Våra kunder finns främst i Sverige, Danmark och Norge, i tjänsten ingår ca 5–7 resdagar per månad. Det förekommer också resor till leverantörerna i Italien och Tyskland samt närvaro vid vissa större branschmässor i Europa. Våra leverantörer bistår dig i marknadsarbetet och det administrativa arbetet utför du ihop med vårt Ferromanteam. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av att arbeta med teknisk försäljning mot svensk tillverkningsindustri, gärna inom stålbranschen. Du är van vid längre försäljningsprocesser där fokus är att bygga gedigna och varaktiga relationer med kunder samt kunna utveckla nya affärersmöjligheter.

För att lyckas behöver du ha ett kommersiellt driv. Våra långa försäljningsprocesser ställer krav på att du är uthållig, kan arbeta självständigt på ett strukturerat sätt och har en vilja av stål för att nå dina mål. Personliga egenskaper som vi värdesätter är kommunikativ och lyhörd, då det är viktigt att vara en skicklig förhandlare. Du ansvarar för din egen vardag som bland annat består av kundmöten, förhandlingar och inköps- och leveransfrågor.

Du bör ha högskoleutbildning eller liknande, gärna med inriktning mot marknadsföring/försäljning. Du behöver ha god teknisk förståelse och ett intresse för tekniska frågor. Goda kunskaper i svenska, engelska och datorvana är en självklarhet.

Ferroman är ett företag med en stark känsla av samhörighet och gemenskap. Vill du arbeta med dessa villkor och möjlighet att påverka och vara en viktig del av vår framgång? Då är vi rätt företag för dig!

I denna rekrytering samarbetar vi med Jerrie AB.
För ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Martin Dahlberg på 0763–17 07 41. Vi arbetar löpande med intervjuer och ser snarast fram emot din ansökan, dock senast den 18 augusti, via jerrie.se

Medlemsnyhet

Företag
Ferroman Engineering AB

Carlbergsgatan 1
402 27 Göteborg
Sverige
Ferroman Engineering AB

Sänd till en kollega

0.062