23948sdkhjf

Hållbar teknik i en hållbar tidsålder

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Nordens ledande panel har sagt sitt.

När det kommer till hållbarhet och ett framgångsrikt vardagsliv finns det en del grejer att tänka på. Att ha tillgång till sin teknik, och givetvis att då ha möjlighet att ladda sina tekniska produkter när man behöver det är nyckeln till den framgång vi ofta talar om. Att vara där, vara förberedd, att inte missa sina chanser och att ständigt ligga steget före är alla karaktäristiska drag hos en eftertraktad person oavsett situation. Visst är det svårt att kunna vara den där personen vid varje lag, och varje dag. Visst är det rent ut sagt omöjligt. Men det är numera inte svårt att göra sitt bästa för att täcka för vissa av dessa situationer ofta, dagligen och vilken tid på dygnet som helst. Vi talar om den urladdade tekniken.

Ett framgångsrikare liv tack vare fungerande teknik
Om mobilen eller surfplattan eller datorn som kan behöva komma till användning när som helst, men som ju kanske inte har preppats för. För visst kan det kännas skönare att ladda lite eftersom att du inte vill binda dig till en fast punkt under längre tid. Du vill nog inte hänga kring det där kontaktuttaget. Så låt säga att du laddar din telefon lite, och det senare blir omöjligt att se till att inte den där nivån på laddningen ständigt men säkert sänks när du är på språng. Visst kan det ställa till en del, och det kan rent ut sagt vara en mardröm. Hindra denna från att bli sanning, med teknikens drömfångare själv – Mfi lightning kablar är kablar som räcker hela vägen dit du är, längre än tillverkaren Apples originalkablar själv, och som sist men inte minst håller hela vägen fram till slutet av din arbetsdag eller din viktiga fritid. Mfi kablar sägs hålla längre än sina konkurrenters tekniktillbehör. Man kan därför säkert säga att det är ett hållbart val. Satsa på ett sådant, speciellt i vår tidsålder. Mfi lightning kablar håller rena 10 gånger längre än andra kablar för Apple.

Prisvärdare laddning för din teknik
Dessutom ser man snabbt att Mfi kablar är ett rent prisvärt alternativ jämfört med de andra kablarna du hittar i din affär eller på nätet. Beställ en kabel idag och vänta dennas ankomst i dagarna!  Delarna inuti dessa tillbehör är certifierade av Apple själva, vilket betyder att dessa inte kommer att ställa till det för dig vid användning. Vidare finns det olika längder utifrån ditt eget behov att tillgå. Välj mellan en typisk längd på 0.25 meter, eller varför inte ta någon på hela 3 meter när du ändå är igång? Andra mått tillgängliga är 1 eller 2 meters längd. Dessa längre varianter gör att du kan ladda din surfplatta eller mobil samtidigt som du befinner dig på ett lite längre avstånd. Du kan exempelvis läsa dina anteckningar eller andra artiklar samtidigt som du står i utrymmen med sämre tillgång till elkontakt, och visst hindrar det inte dig från en lite mer effektiv vardag.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.059